YouTube Reklam Engelleme Eklentileri

YouTube Reklam Engelleme Eklentileri

YouTube Reklam Engelleme Eklentileri, YouTube Reklam Engelleme Nasıl Yapılır? YouTube Reklam Engelleme için Eklenti Tavsiyeleri. Herkes YouTube içerisinde video veya canlı yayın izlerken çok sık çıkan reklamlara sinir oluyor. Bu sebepten dolayı insanlar bu sorunlarını YouTube Premium hesabı alıp, ödeme yapmadan çözmenin yolunu arıyor. Bizler bu konuyu sizler için araştırdık. Ayrıntılı içeriği alt başlıklarımızda bulabileceksiniz. Yazıya başlamadan önce tarayıcı olarak Google Chrome kullandığınıza emin olunuz.

YouTube Reklam Engelleme Nasıl Yapılır?

İlk olarak tarayıcı olarak Google Chrome kullanmanız gerekiyor. Google Chrome anlık olarak bilgisayarınızda kurulu değil ise lütfen anlık olarak kullandığınız tarayıcıdan kurunuz. Kurduktan sonra lütfen kullandığınız Gmail hesabınız ile oturum açınız. Geriye kalan işlem çok basit Google kullanarak Google eklenti marketi diye aratıp giriniz.

YouTube Reklam Engelleme Nasıl Yapılır?
YouTube Reklam Engelleme Nasıl Yapılır?

YouTube Reklam Engelleme için Eklenti Tavsiyeleri

Eklenti marketine girdikten sonra “ adblocker veya youtube adblocker “ gibi eklentileri araştırıp kullanıcı yorumlarına bakıp kur tuşuna basarak kurabilirsiniz. Otomatik Chrome içerisine kurulacak istediğiniz zaman sağ üstten kaldırabilirsiniz. Sade direkt adblocker kurarsanız normal web sitelerindeki reklamları da kapatır ama bu çoğu sitede hata verir. YouTube garip bir şekilde bu eklentiler sorunsuz çalıştığı yerlerden birisidir.

14
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.