Among us 2 Ne Zaman Çıkacak? Çıkış Tarihi

Among us 2 Ne Zaman Çıkacak? Çıkış Tarihi

Among us 2 Ne Zaman Çıkacak? sorusunun cevabını merak edenler için Çıkış Tarihi hakkında sizlere bilgi sunacağım. Güncel bilgileri buradan sizlere aktaracağız. Among Us ilk oyunu hem mobil hem de bilgisayar sürümünde tutulduktan sonra oyunun ikinci versiyonu için kolları sıvadılar. Şimdi bu oyunu sevenler oyunun yeni versiyonunun ne zaman çıkacağını merak ediyorlar. Among us 2 Ne Zaman Çıkacak? sorusu için sizlere bir cevap aradık.

Among us 2 Ne Zaman Çıkacak?

Among us 2 Ne Zaman Çıkacak? sorularına en doğru cevabı verebilmek için yapılan resmi açıklamaları inceledik. Oyun hakkında yapılan açıklamaların Türkçe olmamasından dolayı yerli oyuncular gelişmeleri takip edemiyorlar. Bizde merak ettiğiniz ve cevabı resmi dilden açıklanmış sorularınızı cevaplamaya çalıştık.

Among us 2 Ne Zaman Çıkacak?
Among us 2 Ne Zaman Çıkacak?

Among us 2, hem mobil hemde bilgisayar sürümü olarak 20 Aralık 2021 tarihinde resmi olarak çıkış yapacak.

Oyuna ait detayları ve gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Korona virüs sürecinde yaşanabilecek aksaklıklar oyunun çıkış tarihinin ertelenmesine sebep olabilir. Bu gibi unsurların yaratacağı gecikmeleri sizlere buradan bildireceğiz.

Among Us 2 Çıkış Tarihi Ertelendi mi?

Among Us 2 Çıkış Tarihi Ertelendi mi?
Among Us 2 Çıkış Tarihi Ertelendi mi?

Among Us 2 Çıkış Tarihi daha önce duyurulan tarihlerden ileriye ertelendi. Korona virüs yüzünden yaşanan aksaklıklar oyuncuların oyunu oynayabilecekleri süreci uzatmış oldu. Şuanda güncel olarak 20 Aralık 2021 tarihinde mobil ve bilgisayar platformlarına çıkacağı söyleniyor. Fakat yapılacak resmi açıklamaları takip ederek en doğru tarihi oradan öğrenebileceğimizi biliyoruz. Among Us 2 Ne Zaman Çıkacak? için verilecek resmi cevapları sizlere buradan paylaşacağız.

13
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.