Sahibinden 14002 Hata Kodu Çözümü (2023) de bahsettiğimiz bu detaylar sayesinde 2023 yılında tüm işinize yarayacak ve kolaylaştıracak bilgilere ulaşabileceksiniz. Detaylanmaya devam edilecek bu içeriğimizden anında haberdar olmak için bizi ücretsiz olarak takip etmeye başlayabilirsiniz. Bu saye de hem bu içerik hem de buna benzer işinize yarayacak olan tüm içeriklerimizden güncel şekilde yararlanabilirsiniz.
Sahibinden Hata Kodu olarak 14002 Hata Kodu şeklinde de görülen sorunları nasıl çözebileceğinizi anlatıyoruz. İlan verirken veya girmeye çalıştığınızda görülen bu hatanın hem sebebini hem de nedenini öğreneceksiniz. 2023 yılında görülen bu tür Sahibinden Hata Kodu ral-0 ile ilgili resmi sitede bir çözüme yer ayrılmamıştır.
Sahibinden 14002 Hata Kodu genellikle İnternet sitesi veya mobil uygulama üzerinden görülen geçici bir sorundur. Kullanıcılar Şikayet üzerine destek ekibi hemen konuyla ilgili bir çözüm buluyorlar. Keşke bu tür sorunlarla ilgili resmi sitelerinde bir yer ayırsalar da kullanıcılar çözümleri farklı farklı sitelerde aramasalar. Fakat biz de elimizden geldiğince sorununuzu çözmeye çalışacağız.
Bazen bu tip hatalar kullanıcının yaşadığı İnternet bağlantısındaki problemlerden görülebilmektedir. İnternet bağlantınızı kontrol edip tekrar giriş yapmayı deneyin.
Eğer hatayı İnternet sitesinde yaşıyorsanız, mobil uygulamadan giriş yapmayı deneyin. Veya sorun mobil uygulamada yaşandıysa İnternet sitesinden giriş yapmayı deneyin.
sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek veya bireysel kullanıcılarımız için 0 850 222 44 44 Çağrı Merkezi’mizi, kurumsal kullanıcılarımız için 0 850 222 44 45 Kurumsal Çağrı Merkezi’mizi 7 gün 24 saat arayarak iletebilirsiniz.
sahibinden.com, gayrimenkul, vasıta, alışveriş ürünleri ve hizmetler gibi birçok kategoride ilan ve e-ticaret işlemlerinin yapıldığı online bir platformdur. Üyelik olmak ve ilk ilan paylaşmak ücretsizdir. Bir sonraki ilanlar ücretlidir.
1990’lı yılların sonlarında Türkiye’deki İnternet girişimciliği henüz gelişmeye başlarken ilanlar geleneksel medyada özellikle de günlük gazeteler gibi mecralarda yayınlanıyordu. Bu dönemde sahibinden.com’un kurucusu ve Aksoy Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Taner Aksoy 29 Mart 2020 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi., 1999 yılında İnternet üzerinden satıcılara görsel unsurlar da içeren detaylı ilan verme olanağı sağlayan, diğer yandan alıcılar için ilanların kolay aranmasını sağlayan bir site fikrini oluşturdu. Sonuç olarak sahibinden.com, 2000 yılında 2.700 ilanla yayın hayatına başladı.
Aralık 2010 itibarıyla, vasıta, cep telefonu, gayrimenkul ve ayakkabı gibi birçok farklı kategoriden oluşan ilan ağında 2.000.000 ilan bulunmaktadır. 2009 yılında Türkiye’deki 5 bölge müdürlüğü olan Ankara, İzmir, Antalya, Trabzon ve Adana’daki ofisleri açılmıştır. Merkezi İstanbul’da bulunmaktadır. sahibinden.com hâlen Aksoy Group bünyesindedir.
sahibinden.com 2009 Altın Örümcek Web Ödülleri’nde “En İyi E-ticaret” ve “En İyi Seri İlan” kategorilerinde ödüle layık görülmüştür. 2010’da, Deloitte Fest500 sıralamasında, 5 yılda %2394’lük büyümesiyle Türkiye’nin en hızlı büyüyen 3. teknoloji şirketi olarak gösterilmiştir.
Ipsos KMG tarafından yapılan 2010 yılının Dijital Lovemarkları Araştırması’na göre sahibinden.com, Türkiye’de en çok sevilen otomotiv sitesi, en çok sevilen emlak sitesi, ve en çok sevilen ikinci el ürün sitesi olarak belirlendi. 2009 yılında Türkiye’de BRNDTRX tarafından yapılan bir araştırmaya göre sahibinden.com, en çok beğenilen gayrimenkul sitesi, en çok güven uyandıran gayrimenkul sitesi ve ilk akla gelen gayrimenkul sitesidir. Crenvo araştırmasına göre ise, 2009 yılında Türkiye’de, kullanıcıların %52’si seri ilanlar sitesi olarak sahibinden.com’u tercih ettiğini belirtti. sahibinden.com 2009 yılında “En İyi e-Ticaret Sitesi” ve “En İyi Seri İlan Sitesi” seçilerek Altın Örümcek ödüllerini de kazandı.