Momo Oyunu Görevleri, Tüm Sır Perdesi

Momo Oyunu Görevleri, Tüm Sır Perdesi

Momo oyunu görevleri araştırması ile tüm sır perdesini aralıyor ve bu konu hakkında herkesi bilinçlendirip bilgi sahibi yapıyoruz. Balinası biter Momosu başlar.

İnsanların Psikopatlıklarını ve hastalıklı ruhlarını ortaya çıkarmak için tasarlanan bu tür oyunların sayısı gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Bir kaç yıl önce Mavi Balina adındaki oyunun bile yanında çok masum kalabileceği Momo oyunu son bir kaç yıldır tüm dünyada duyuldu.

Oyunun bu kadar duyulmasının sebebi aslında Momo oyunu görevleri yaparak çeşitli zarar veren insanlardan kaynaklanmıyor. Oyunu tasarlayanların pazarlama stratejisi olarak akıllı cihazları virüs bulaştırması ve oyunu herkese tanıtmasıyla oldu.

Latin Amerika’da oyunu tasarlayıp sundular fakat İnternet’in gücü ile bu hastalıklı oyun ülkemize ve tüm Avrupa ülkelerine kadar hızlıca yayıldı. WhatsApp üzerinden bilinmeyen bir numarayla iletişime geçerek oynanan bu oyun aslında görevlerle sınırlı değil.

Bir sergi için tasarlanan Momo adlı çalışmadan esinlenilerek görsellerinin kullanılması ile bu iğrenç akım başladı. Aslında psikopat ruhlu bir insanın WhatsApp profil resmini böyle yapması ve sonrasında ona mesaj atanlara taciz, tehdit ve korkulu cevaplar vermesiyle bir anda popüler oldu.

Mavi Balina oyunundaki gibi geniş bir sisteme sahip değil. Herkesin basitçe kendisini bu karaktere döndürebileceği kadar basit bir şey. WhatsApp uygulamasında kendisine mesaj atanların kişisel bilgilerini çalıyor, onları etkileyecek şekilde mesajlaşıyor ve kendi oluşturduğu hastalığa dahil ediyor.

WhatsApp üzerinden bunu yürüttükleri için çok kolay bir şekilde yakalanıp yargılandıkları için hızlıca önü kesilebilir fakat bundan esinlenilerek her ülkede kendisini bu karaktere bürüyen ve kendi ülkesindeki insanlara zarar vermeye çalışan hasta ruhlu insanlar çok fazla.

Momo oyunu görevleri diye bir sınırlama yoktur fakat sıklıkla duyduğumuz bir kaç tane görev hakkında size kısa bilgiler vereceğiz.

Momo Oyunu Görevleri

Momo Oyunu Görevleri
Momo Oyunu Görevleri

Momo Oyunu Görevleri, WhatsApp uygulaması üzerinden bilmediğimiz psikopat insanlar tarafından uydurulmuş saçma sapan şeylerden ibaret. Böyle insanlar ile hiç bir şekilde iletişim kurmayın ve korkmayın. Size hiç bir zarar veremeyecekleri gibi böyle insanları şikayet etmeniz çok önemlidir.

Çabuk etkilenebilecek ergen çağındaki gençler ve çocukları rahatlıkla etkisi altına almayı başaran bu insanlar aynı zamanda taciz ve hırsızlık gibi suçlarla’da yargılanıyorlar.

Yabancı kaynaklardan bulduğumuz bir kaç tane Momo oyunu görevleri üstü kapalı şekilde anlatalım.

  1. Yakın bir arkadaşına fiziksel şiddet uygulayıp görüntü almanızı istiyor,
  2. Sizden kişisel bilgilerini çalarak gönderdikleri hesap numaralarına para yollamanızı istiyor,
  3. Sizi tehdit ederek ailenizdeki insanların kredi kartı bilgilerini istiyor,
  4. Sizden açık fotoğraflar çekmenizi istiyor,
  5. Başka insanları taciz etmenizi istiyor,
  6. Kendinize zarar vermenizi istiyor,

Böyle hastalıklı istekleri WhatsApp üzerinden bilmediğiniz bir numara aracılığıyla gerçekleştiriyor. Momo oyunu görevleri bir sınırı yoktur kendisini bu karaktere bürüyen hastalıklı insanların psikopat hayal güçleri doğrultusunda görevler değişebiliyor.

Momo Oyunu WhatsApp Numarası

Momo Oyunu WhatsApp Numarası tarzında sosyal medya gruplarında gizlice bir kaç tane numara dolaşıyor ve ülkemize zarar verecek bu oyunu yaymaya çalışıyorlar. Eğer böyle numaralar ile karşılaşırsanız şikayet etmeniz çok önemli. Masum insanların ve gençlerin böyle zarar görmesine müsaade etmeyin.

23
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.