Snapchat “Destek Kodu C14A” Hatası Ne Demek?

Snapchat “Destek Kodu C14A” Hatası Ne Demek?

Snapchat “Destek Kodu C14A” Hatası yazısını gördüyseniz ve bunun ne anlama geldiğini anlamadıysanız bu yazımızda tüm detayları öğreneceksiniz. Son güncellemelerin ardından kullanıcıların en merak ettikleri soruların başında “Snapchat “Destek Kodu C14A” Hatası Ne Demek?” geliyor. Tahmin ediyorum ki bu yazıya gelen herkes Snapchat “Destek Kodu C14A” Hatası geri dönüşü ile karşılaşmıştır. Bugün size dünyaca ünlü sosyal medya platformlarından birisi olan Snapchat uygulamasında ara sıra karşınıza çıkabilen Snapchat “Destek Kodu C14A” Hatası Ne Demek? Bunu anlatacağım. Makalemizde konu ile ilgili en ayrıntıya inmeye çalıştık ama aslında ortada bir sorun bile bulunmamaktadır. 

Snapchat “Destek Kodu C14A” Hatası Nedir?

Snapchat “Destek Kodu C14A” Hatası yazısını gören bir çok kullanıcı bunun bir hata olduğunu düşünüyor ve bu konuda araştırma yapıyorlar. Bizlere gelen bir çok mesajda bu hatanın nasıl düzeltileceği veya bunun ne demek olduğuyla ilgili sorular gelmektedir. Snapchat, kendisine has özellikler barındıran bir sosyal paylaşım ve arkadaşlık uygulamasıdır. Bu uygulama aracılığıyla insanlar bir birleriyle tanışabiliyor ve konuşabiliyorlar. Uzaktan arkadaşlık uygulamalarındaki kullanıcıların işlerine en çok da mesajlaşma kısmına gelen özellikler ve orada kullanılabilen etkinlikler işe yaramaktadır.

New Reactions denilen güncelleme de tam olarak bu özellikler ile alakalı. Snapchat “Destek Kodu C14A” Hatası; uygulamaya yeni tepkiler geldiğini söylemektedir. Arkadaşlarınızla mesajlaşırken durumunuzu özetleyecek tepki emoji çeşitleri bu güncellemeyle birlikte tüm kullanıcılara sunulmuş durumdadır.

New Reactions Snapchat
Snapchat “Destek Kodu C14A” Hatası

Snapchat Nedir?

Snapchat; Snap Inc. kurucuları Evan Spiegel, Bobby Murphy ve Reggie Brown tarafından akıllı telefonlar için geliştirilmiş, platformlar arası çalışma özelliğine sahip bir anlık mesajlaşma uygulamasıdır. Kullanıcıların birbirlerine yazılı metin, fotoğraf, ses ve video göndermesini sağlar. Kişiye özel gönderilen dosyalar, gönderen kişinin daha önceden belirlediği süre boyunca (1 veya 10 saniye arası) 2 defa görüntülenebilir. Hikâyeye eklenen fotoğraf ve videolar ise gönderen kişinin daha önceden belirlediği süre boyunca (1 veya 10 saniye arası) istenildiği kadar görüntülenebilir. Ücretsiz olan bu uygulama iOS ve Android platformları üzerinde çalışabilmektedir. Uygulamanın ilk sürümü Eylül 2011 tarihinde yayınlanmıştır. Kullanıcılarının %70’ini kadınların oluşturduğu uygulama en çok ABD ve İngiltere’de tercih edilmektedir.

Sosyal medya için yeni, mobil öncelikli bir yönü temsil eder ve sanal çıkartmalar ve artırılmış gerçeklik nesneleriyle etkileşime giren kullanıcılara önemli bir vurgu yapıyor. Mart 2020 itibariyle, Snapchat 229 milyon günlük aktif kullanıcıya sahipti. Her gün ortalama 4 milyardan fazla Snap gönderiliyor. Snapchat genç nesiller arasında, özellikle 16 yaşdan küçük kişiler arasında popülerdir ve ebeveynler için birçok gizlilik endişesine yol açıyor.

Snapchat’ın uyguladığı en popüler özelliklerden biri Ekim 2013 yılında “Hikayeler” (Snapchat Stories) özelliği idi. Bu, kullanıcıların filtre ve eklemeler kullanarak 24 saat bir süre içinde görüntülenebilen sınırsız sayıda içerik zincirleri oluşturmasına olanak tanıdı. Bu özelliği sonradan 2 Ağustos 2016 yılında Instagram, Şubat 2017 yılında WhatsApp, Mart 2017 yılında Facebook, Aralık 2017 yılında YouTube (YouTube Reels), Mart 2020 yılında Twitter (Twitter Fleets) kendi ürünlerinde uyguladı.

Facebook, Snapchat uygulamasını satın almak için 3.9 milyar Dolar $ teklif etmiştir. Fakat Snapchat yöneticileri bu teklifi reddetmiştir.

25
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.