Epic Games Mevcut Değil Hatası (2023)

Epic Games Mevcut Değil Hatası (2023)

Epic Games Mevcut Değil Hatası (2023) için çok fazla bilgi olmasına rağmen hakkında güncel ve doğru bilgilerin bulunmaması sebebiyle içeriğimizi oluşturduk. Amacımız sizlere hem bu konuda en doğru bilgileri sunabilmek, hem de işinize yarayacak olan bilgileri bir başlık altında toplayabilmek.

Epic Games Mevcut Değil Hatası şikayetlerinde bulunanlar için en son karşılaşılan genel soruna dair hem detayları hem de nasıl çözüleceği içeriğimizde yer almaktadır. Yıl boyunca içeriğimizi güncelleyerek görülebilecek tüm hata türleriyle ilgili çözümlere ait bilgileri sizlerle paylaşmaya özen göstereceğiz. Bu saye de

Epic Games Mevcut Değil Hatası Sorunu Çözümü sorunu için yılında işinize yarayacak çözümü anlattık. Sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebileceksiniz. Epic Games Mevcut Değil Hatası Sorunu Çözümü aslında bir oyun dağıtıcısıdır. Ubisoft yapımı oyunların satıldığı Uplay’in pek de ucuz olduğu söylenemez ama oyunların ulaştığı satış seviyesi inanılmaz. Epic Games Mevcut Değil Hatası Sorunu Çözümü gibi bir uygulamada kurtarılmaz bir hata saptadı bir hata olmaz. İsterseniz konunun derinliklerine beraber inelim ve Epic Games Mevcut Değil Hatası Sorunu Çözümü Neymiş? Beraber bakalım. 

Epic Games Mevcut Değil Hatası Sorunu Çözümü

Bu genelde günümüzde birçok firmanın oyunu birçok platformda satıldığı için işlemlerin optimize gerçekleşememesinden kaynaklı bir hata olmalıdır. Örnek olarak Epic Games içerisinde bulunan bir Ubisoft oyunu aldığınızda oyunu çalıştırdığınız zaman oyunlar Epic Games profiliniz ile çalıştığı için aynı zamanda Uplay de açılıyor. Bu durumda böyle bir hataya sonuç veriyor.

Uplay Kurtarılamaz Bir Hata Saptadı
Epic Games Mevcut Değil Hatası Sorunu Çözümü

Epic Games Mevcut Değil Hatası Sorunu Çözümü (Yeni)

Bu tarz durumlarda benim en sert ve kesin çözüm önerim bütün oyun sağlayıcılarınızı. En azından birbirine bağlı olanları silip, yeniden yüklemenizdir. Oyunlarınız silinebilir veya oyunlarınızı başka bir diske kopyalayabilirsiniz. Bunun dışında sisteminizde bulunan arka plan dosyalarını Windows 10 çalıştır aracı sayesinde temizleyiniz.

Ek olarak DNS ayarlarınızı değiştirmek işinize yarayabilir. Sizlere tavsiyem Google DNS kullanmanız olacaktır. Diğer bir yöntem ise çalıştıra denetim masası yazıp giriyoruz > sistem ve güvenlik > yöntemsel araçlar > hizmetler > ssdp bulmaya sağ tıklayıp özellikler > başlangıç türü otomatik olarak ayarlıyoruz uygula ve tamam diyoruz > ekranları kapatıp PC’yi yeniden başlatın ve deneyin.

Son olarak da ayarlar > zaman ve dil > dil > yönetici dil ayarları > biçimler > ek ayarlar > ondalık simgesi, ise. Yapın uygula ve tamam deyip çıkın PC’yi kapayıp açın tekrar kontrol edin değiştirdiğiniz gibiyse UPlay’i yönetici olarak çalıştırın deneyin.

73
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.